Αρχική Σελίδα

Dongguan Kerui Automation Technology Co., Ltd Ποιοτικός έλεγχος

QC Προφίλ

Ποιοτικός έλεγχος για να εξασφαλίσει ότι οι κατασκευασμένες μηχανές ανταποκρίνονται σε ορισμένες πρότυπα και προδιαγραφές. Εδώ είναι μερικές απόψεις κλειδί του ποιοτικού ελέγχου στην επιχείρησή μας:

 

 1. Σχέδιο και εφαρμοσμένη μηχανική: Ο ποιοτικός έλεγχος αρχίζει με τη φάση σχεδίου και εφαρμοσμένης μηχανικής. Οι γερές διαδικασίες σχεδίου, οι υπολογισμοί εφαρμοσμένης μηχανικής, και οι προσομοιώσεις υιοθετούνται για να εξασφαλίσουν ότι η μηχανή ικανοποιεί τις λειτουργικές απαιτήσεις, τις ασφάλειες προτύπου, και τις προσδοκίες απόδοσης.

 2. Εισερχόμενη επιθεώρηση υλικών: Ο ποιοτικός έλεγχος περιλαμβάνει λεπτομερώς να επιθεωρήσει και να εξετάσει τα υλικά/τα συστατικά που παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές προτού να χρησιμοποιηθούν στη διαδικασία παραγωγής. Αυτό εξασφαλίζει ότι μόνο τα υψηλής ποιότητας υλικά χρησιμοποιούνται στην παραγωγή των μηχανών.

 3. Διαδικασίες παραγωγής: Ο ποιοτικός έλεγχος περιλαμβάνει την εφαρμογή των τυποποιημένων διαδικασιών παραγωγής και των διαδικασιών για να διατηρήσει τη συνέπεια και την ακρίβεια κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Αυτό περιλαμβάνει τα ποιοτικά σημεία ελέγχου καθιέρωσης στα διάφορα στάδια της κατασκευής, της διεύθυνσης των επιθεωρήσεων, και της εκτέλεσης των δοκιμών για να προσδιορίσει και να αποκαταστήσει οποιεσδήποτε ζητήματα ή αποκλίσεις.

 4. Δοκιμή και επιθεώρηση: Ο ποιοτικός έλεγχος περιλαμβάνει τη διεύθυνση της αυστηρών δοκιμής και της επιθεώρησης των τελειωμένων μηχανών. Αυτό μπορεί να περιλάβει τις λειτουργικές δοκιμές, τις αξιολογήσεις απόδοσης, τους ελέγχους ασφάλειας, και την εμμονή στους σχετικούς βιομηχανικά τυποποιημένους και τους κανονισμούς. Οι μη καταστρεπτικές εξεταστικές μέθοδοι, όπως η οπτική επιθεώρηση, οι διαστατικοί έλεγχοι, και η βαθμολόγηση εξοπλισμού, χρησιμοποιούνται συχνά για να εξασφαλίσουν την ποιότητα των μηχανών.

 5. Τεκμηρίωση και ανιχνευσιμότητα: Ο ποιοτικός έλεγχος απαιτεί την κατάλληλη τεκμηρίωση και την ανιχνευσιμότητα της διαδικασίας παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων των επιθεωρήσεων, των δοκιμών, και οποιωνδήποτε διορθωτικών ενεργειών που λαμβάνονται. Αυτό βοηθά στον προσδιορισμό και την επίλυση των ποιοτικών ζητημάτων, καθώς επίσης και την παροχή ενός αρχείου για τις μελλοντικές έρευνες αναφοράς ή πελατών.

 6. Συνεχής βελτίωση: Ο ποιοτικός έλεγχος περιλαμβάνει μια συνεχή διαδικασία βελτίωσης, όπου ανατροφοδοτήστε από τους πελάτες, απόδοση τομέων, και οι εσωτερικές αξιολογήσεις χρησιμοποιούνται για να προσδιορίσουν τις περιοχές για τη βελτίωση. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στις τροποποιήσεις σχεδίου, τις αυξήσεις διαδικασίας, ή τα επιμορφωτικά προγράμματα να βελτιωθεί η ποιότητα των μελλοντικών μηχανών.

Με την εφαρμογή αυτών των μέτρων ποιοτικού ελέγχου, οι κατασκευαστές μηχανημάτων μπορούν να εξασφαλίσουν ότι τα προϊόντα τους ανταποκρίνονται στα επιθυμητά πρότυπα, εκτελούν σοβαρά, και ικανοποιούν τις προσδοκίες πελατών.

Πιστοποιήσεις
 • Κίνα Dongguan Kerui Automation Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:Bussiness Licence

  Αριθμός:91441900MA5731NR9Y

  Ημερομηνία Έκδοσης:2021-09-01

  Που εκδίδονται από:Market Supervision Administration

Στοιχεία επικοινωνίας
Dongguan Kerui Automation Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Calvin Lai

Τηλ.:: +86-18002880244

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Πλαστική μηχανή συγκόλλησης HF

Ανθεκτική μηχανή συγκόλλησης HF πλαστική 220V για το υλικό PE ABS POM

Σταθερή μηχανή συγκόλλησης υψηλής συχνότητας CE, για πολλές χρήσεις γρήγορο εργαλείο συγκόλλησης

Πρακτική μηχανή συγκόλλησης HF πλαστική για το πάχος 0.22.5mm

Σταθερό άσπρο χρώμα εξοπλισμού συγκόλλησης HF για τα πλαστικά υλικά

Υπερηχητική πλαστική μηχανή συγκόλλησης

Σταθερή υπερηχητική πλαστική μηχανή συγκόλλησης CE πολυσύνθετο 1000W

Για πολλές χρήσεις πλαστικός ηχιτικός οξυγονοκολλητής 220V, πολυ εργαλείο υπερηχητικής συγκόλλησης κεφαλιών

PLC θερμαμένη σφραγίδα μηχανών συγκόλλησης ελέγχου υπερηχητική πλαστική πρακτική

1000W σταθερός για πολλές χρήσεις εξοπλισμού συγκόλλησης PVC υπερηχητικός πλαστικός

Μηχανή συσκευασίας φουσκαλών

Έλεγχος PLC μηχανών συσκευασίας φουσκαλών PVC οθονών επαφής ανθεκτικός

Δίσκος ανοξείδωτου που διαμορφώνει τον εξοπλισμό, πρακτική μηχανή Thermoforming δίσκων

220V/380V μηχανή συσκευασίας φουσκαλών αυτόματη με το σύστημα PLC

Βιομηχανικός εξοπλισμός συσκευασίας φουσκαλών 3000x1000x1500mm σταύλος

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Χάρτης ιστότοπου

Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Πλαστική μηχανή συγκόλλησης HF προμηθευτής. © 2023 - 2024 hfweldingmachine.com. All Rights Reserved.